Izbira najprimernejšega ponudnika IPTV storitev na našem področju

Izbira najprimernejšega ponudnika IPTV storitev na našem področju

Izbira najprimernejšega ponudnika IPTV storitev, je lahko za marsikoga precej zastrašujoča naloga. Na voljo je zelo omejeno število neodvisnih informacije in trditev mnogih ponudnikov, za katere pa ne obstaja možnosti, da bi jih bilo  enostavno preveriti. Zato smo se odločili, da vam bomo vsaj malo olajšali težko nalogo in sestavili ta pregled in opisali enega izmed največjih “igralcev” na trgu IPTV naročnin pri nas. Za več informacij o tem, kako začeti pretakati filme in televizije preko interneta, preberite ta naš IPTV vodnik.

Izbira najprimernejšega ponudnika IPTV storitev
Izbira najprimernejšega ponudnika IPTV storitev je lahko precej spretno opravilo.

Spodaj je pregled ponudnika IPTV “Nevron”, z vsemi ključnimi funkcijami. Upoštevajte, da lahko različni ponudniki, za različne in različne uporabnike, storitve opravljajo popolnoma drugače. Uporabite možnost testne uporabe različnih ponudnikov IPTV storitev in si oglejte, kateri deluje najboljše in ponuja najboljše rešitve za namestitev. Prav tako se prepričajte, da vam bo, ob namestitvi, nameščena združljiva IPTV Set Top Box naprava*.

Nevron IPTV – najboljši ponudnik za simultano pretakanje na večih napravah – naenkrat

Si želite ogledati tekmo svoje najljubše ekipe, medtem, ko je “v živo” na sporedu tudi druga, zelo pomembna TV oddaja, ki je ne želite zamuditi? Ne bojte se, z Nevron IPTV, lahko hkrati dostopate do vseh vsebin, na večih napravah naenkrat. Običajno je ta možnost, pri nekaterih drugih ponudnikih, plačljiva storitev, pri Nevron IPTV pa je vključena že v standardni naročnini.

Nevron IPTV redno posodablja svoje storitve z izboljšano linijo kanalov in impresivno knjižnico videoposnetkov na zahtevo. In ker gre za “veterane” na področju IPTV, ste lahko prepričani, da bodo vse vsebino zanesljivo zagotovljene, zahvaljujoč velikemu številu strežnikov in naprednem uravnoteženju obremenitev. Vse to zagotavlja gladke in stabilne tokove ter hitro preklapljanje med kanali.

Njihova pozornost za zagotavljanje kakovosti, se kaže tudi na njihovem EPG*. Elektronski vodnik po programih je na voljo za vse kanale, ki so na voljo. Ob preklopu med kanali, vam ni potrebno več ugibati, kaj se bo tam prikazalo. S pritiskom na gumb, lahko preprosto poiščite pravi program zase.

In to je EPG, ki ga potrebujete! Na voljo je več 100 kanalov, vključena pa je tudi storitev videa na zahtevo oz. “VOD*“.