Nevron Hospitality TV – kompletne rešitve za hotelsko industrijo

Nevron Hospitality TV je nadaljevanje dolgotrajnega partnerstva med različnimi družbami, katero temelji na skrbi za izjemne inovacije na področju hotelske industrije. Vse to pa zato, da se lahko v objekth, namenjenih turizmu, gostom zagotovi najsodobnejšo tehnologijo. Prav odlično sodelovanje z različnimi podjetji, prinaša najnovejše tehnologije in platforme, ki hotelirjem in njihovim gostom inteligentne rešitve.

Kombinacija različnih tehnologij poskrbi za tehnološko izkušnjo naslednje generacije, ki koristi hotelirjem in gostom. Kjerkoli v objektih. Pogoni televizijskih modelov so bili preizkušeni in certificirani kot združljivi s pametnimi televizijskimi rešitvami v hotelskih sobah. Integrirane pametne rešitve v sobah, ponujajo hotelirjem več izbire. Vse to temelji na hotelski IP TV mreži in infrastrukturnih zahtevah.

Gostje lahko zato hitro in brezhibno doživljajo zabavo v svoji hotelski sobi. Izbrana so že bile prve lokacije za testno implementacijo. Vzporedno pa se razvijajo tudi dodatni televizijski modeli, ki se že uporabljajo na ameriškem, evropskem in azijsko-pacifiškem trgu. Kompletna ponudba pametne televizije bo predvidoma na voljo že pred koncem leta 2018.

Nevron Hospitality TV
Nevron Hospitality TV omogoča interaktivna naročila različnih storitev.

Nevron Hospitality TV gostov ne oskrbuje samo s hotelsko televizijo, temveč tudi možnost uporabe v kombinaciji z mobilnimi in drugimi pametnimi napravami. Nevron Hospitality TV se zavzema za neposredno povezavo med kakovostnimi storitvami za goste, njihovo zvestobo in možnost ustrezne uporabe inovativnih tehnologij. S povečano povezljivostjo preko uporabljene platforme, bodo gostje in hotelirji imeli možnost uživali enega najnovejših, najbolj intuitivnih in prilagodljivih hotelskih vmesnikov na tržišču.

Nevron Hospitality TV že več let sodeluje z različnimi partnerji (1,2,3), da bi ponudili tehnološke platforme nove generacije in zabavne izkušnje hotelirjem in njihovim gostom. Partnerstvo z različnimi podjetji bo pomagalo hotelirjem v prihodnosti povrniti naložbe v sodobne hotelske sisteme, saj bodo lahko gosti uživali v večji izbiri pretočnih vsebin in povezavo z več interaktivnimi napravami naenkrat.

O Nevron Hospitality TV

Nevron Hospitality TV se osredotoča na odkrivanje, razvijanje in zagotavljanje inovativnih rešitev. Rešitev, ki povezujejo hotelirje s stranke z gosti, ki so jim namenjene napredne tehnologije. Strankam bo na voljo platforma doslednih in zanesljive in preproste storitve z namenom zabave in povezovanja. Integrirane rešitve strankam pomagajo pri oblikovanju inteligentnih odločitev za aktivno vključevanje in navdih z interaktivnimi izkušnjami.